Start van het Postgraduaat op 13 januari 2015!

Laat je nieuwe media project tot bloei komen en schrijf je in voor het Postgraduaat ‘Multimedia & Communicatie. Sociaal en participatief gebruik van nieuwe media’ dat start op 13 januari 2015 in Genk.

Momenteel is het zomerverlof voor de deelnemers aan het Postgraduaat ‘Multimedia & Communicatie. Sociaal en participatief gebruik van nieuwe media’. In december 2014 zal de groep van deelnemers het Postgraduaat afsluiten met de presentaties van hun ontwikkelde nieuwe media projecten. Een greep uit de diverse projecten van deelnemers dit jaar:

  • een App door en voor jongeren ontwikkeld voor een museumbezoek op maat in Antwerpen
  • Een origineel kijkje achter de schermen van het Museum voor Natuurwetenschappen met huiskarakter Koekelori die terugkomt in de rondleidingen, website, apps, …
  • Een pilot rond zelfbeheer door burgers van de publieke ruimte in Maastricht
  • ontwikkeling Talenten Game om (verborgen) talenten bij senioren op te sporen en mensen zo met elkaar in contact te brengen

Op dinsdag 13 januari starten we opnieuw met de nieuwe reeks modules van het Postgraduaat. Schrijf je nu direct in,  om in 2015 ook nieuwe media op een sociale en participatieve wijze in te zetten in uw eigen organisatie!

Ons postgraduaat focust op het sociaal en participatief gebruik van nieuwe media. In dit postgraduaat worden de zaadjes geplant voor een individueel nieuw media project in de eigen organisatie. Deelnemers komen uit sociale, culturele, educatieve en profit organisaties. Nieuwe media-experts, ontwerpers, kunstenaars en projectcoaches zoals afgelopen jaren Dick Rijken, Evi Swinnen, Liesbeth Huybrechts, Rosanne van Klaveren, Luc De Schryver, Philip Vyt, Nik Baerten, Jeanne van Heeswijck, Veerle Vandersluys en Sofie Verhalle bieden inspiratie, feedback en coaching om de projecten te voeden en doen groeien. Bij de selectie van de gastdocenten kijken we naar de achtergrond van de deelnemers om zo interessant mogelijke praktijk koppeling te kunnen maken.  Zowel een kritische reflectie over het gebruik van nieuwe media, het toepassen van participatieve methoden in de eigen werkcontext, het opbouwen van intern en extern draagvlak voor het project en het projectmanagement aan bod te laten komen tijdens dit postgraduaat.

Het Postgraduaat is praktijkgericht; de aangereikte theorie wordt direct gekoppeld aan en ingezet in de eigen organisatie. Toonaangevende experts uit de wereld van het strategisch- en innovatiemanagement, educatie en onderzoek rond nieuwe media, de (participatieve) kunst en (e)cultuur, digitale marketing en communicatie staan je tijdens het postgraduaat bij in voorbereiden van vruchtbare grond, zaaien, groeien en bloeien van jullie projecten!

 

This entry was posted in Postgraduaat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>